Rip-parken

Rip-parken är en legendarisk plats i hjärtat av utkanten av en bit bort från Salem. Det är trångt och tight men vansinnigt kul att flyga. Man kommer sällan hem med tömda batterier och hel quad, men det är liksom värt det ändå.

Beskrivning

Rip-parken ligger precis vid motorvägs-avfarten i Salem och är placerad i korsningen som leder till Salem eller Rönninge Centrum. Det är en liten park som är ganska väl omhändertagen och det finns fina bänkar att sitta på. Det är många träd på liten plats och det kommer gå ganska fort hur man än gör. Så det är inget för rookies, fegisar eller tjejer. Ok, vi har inte träffat någon tjej som flyger än, så vi vet inte… Kom och överbevisa oss!
…alla som kommer dit och lyckas flyga en sväng och sen landa har överbevisat oss alltså, då det är ganska imponerade i den parken. Landa i det här fallet innebär att man inte sitter i toppen av ett träd, eller har hjulat mer än 5 varv över gräsmattan.

Bossar

Dogwalkers, även här är det ganska mycket folk som går, så en spotter är bra och kolla vid start så det inte är någon i närheten. 

Quadslukande träd, träden är jättefina, det är täta träd som ser sjukt coola ut när man powerloopar nära och det gör sig väldigt bra på video. Men, de är jättetäta och även om man är en spinkig typ rätt knepiga att klättra och ta sig igenom. Så, fastna inte i toppen av dem helt enkelt. 

Bilvägar… och gångvägar… och cykelbana, det är nära bilvägar och det är mycket trafik av alla sorter, så det är bra att ha koll på vad man gör så man inte landar i någons framruta och får ha #ruiningthehobby skylten i flera veckor.