Dungen aka Mattes Metall-detektorer

Beskrivning

Mattes Metalldetektorer aka, Dungen, aka Detektoria, kärt barn har många namn. Ligger efter vägen som går runt Bornsjön. Det är en jättefin stor dunge som inhyser en gård som legat där sedan dackefejden, kanske längre, kanske kortare, jag vet varken när dackefejden var eller gården byggdes. Men det är ett område där man både kan flyga över stora ytor och det finns en massa små trånga gaps där man kan öva mycket knepiga powerloops eller Matty Flips.

Bossar

Dogwalkers, är ganska precis som walkers i TWD fast de har vilda djur med huggtänder som kan springa fortare än en mopedbil.

Softtargets,  det är ett populärt område, så det är en del mjuka mål som är ute och vandrar, de flesta har varit mycket trevliga och nyfikna men det är ju bra om man ser till att de fortsätter vara det genom att inte flyga in i dem. 

Åkers of death and hidegräs, det är stora åkrar och ganska högt gräs nästan överallt. Så beeper, dubbla straps, DVR och gopro som man både kan ropa på och koppla upp sig mot wia wifi är bra grejer.